Upcoming Concerts

Past Concerts

st-tera-de-marez-oyens

Feestelijke opening Tera de Marez Oyens Fonds – Reulandzaal, ArtEZ conservatorium Zwolle

Op dinsdag 3 november wordt de website en catalogus van Tera de Marez Oyens feestelijk gelanceerd. Er zullen deze avond een aantal stukken van Tera de Marez Oyens ten gehore worden gebracht.

Samen met Koen Hutten, Marlot Hendriks en Irene Hoogveld zullen wij hier The Narrow Path gaan opvoeren. Dit is een bijzonder werk voor sopraan, basfluit/altfluit/gewone fluit, gitaar en kwintbasgitaar.

Het concert is gratis toegankelijke, maar reserveren is wel zeer aanbevolen. Hier kunt u reserveren

 

podiumacanthusdoesburg

Lunchconcert – Podium Acanthus, Doesburg

Iedere eerste zondag van de maand is er in Doesburg de Culturele Zondag. Allerlei ateliers, galeries e.d. zijn dan open. Op het podium Acanthus worden dan twee kleine concertjes gegeven door conservatoriumstudenten. Elk concertje duurt een half uur, dit zal zijn om 13.30 en om 15.00 uur.
Ik zal hier 1 november samen met Irene Hoogveld (sopraan), Marlot Hendriks (gitaar) en Koen Hutten (gitaar) het stuk “The Narrow Path”  gaan uitvoeren. Dit stuk is gecomponeerd door Tera de Marez Oyens. Dinsdag 3 november spelen wij dit stuk ook op de opening van het Tera de Marez Oyens Fonds in de Reulandzaal te Zwolle.
Verder zal ik op het concert werken van  Bach en Debussy spelen.
Arkezaal, Enschede

Lunchconcert – Arkezaal, Enschede

Dinsdag 27 oktober zal ik een lunchconcert verzorgen m.m.v. M. Markov op piano. Op het programma staan stukken van Debussy, Bach, Hindemith en Verhey. Het concert zal om 12.30 beginnen en is gratis toegankelijk!

559d41f4080e1_logo2015

SHOT Kick-In concert

Op 21 augustus zal SHOT spelen tijdens de kick-in van de Universiteit Twente. Tijdens de bruch kunnen de nieuwe studenten (en alle andere studenten/medewerkers) op de cultuurdag luisteren naar een concert van o.a. SHOT. De muzikale studenten die hierdoor geïnteresseerd raken in SHOT zijn de donderdagen van september om 20:00 welkom in de audiozaal voor de openrepeties.

Subscribe & Follow