Biografie

In 2000 ben ik begonnen met dwarsfluitles bij Barbara Langedijk op de muziekschool Gerard Boedijn in Hoorn. Ik heb aan veel projecten meegedaan en altijd veel plezier gehad in de orkesten van de muziekschool. Al snel kreeg ik door dat in een orkest spelen wel echt was wat ik leuk vond.

Na het project ‘The Snowman’ van de muziekschool wist ik zeker wat ik wilde doen: filmmuziek maken met een orkest. Vanaf dat moment begon ik te denken aan een studie aan het conservatorium.

ArtEZ

In 2011 werd ik toegelaten op de vooropleiding van het ArtEZ conservatorium Enschede en kreeg les van Hans Nijman. In 2012 ben in toegelaten tot het eerste jaar klassieke muziek bij Hans Nijman.

SHOT

Naast mijn opleiding heb ik piccolo een eerste fluit gespeeld bij het Studenten Harmonie Orkest Twente (SHOT). Website SHOT

Dwarsfluitdocente

Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik lesgeven ontzettend leuk vind om te doen. Om te zien wat een leerling kan bereiken in een paar weken met de juiste technieken is mooi om te zien. Nadat ik mijn studie heb afgerond in juni 2016 ben ik bezig om mij voornamelijk hier op te richten. Naast dwarsfluit- en blokfluitdocente ben ik ook dirigent van het jeugdorkest van St. Caecilia Geesteren.

Subscribe & Follow