Dwarsfluitlessen

Ik vind het ontzettend leuk om les te geven aan beginners, gevorderden, jongeren en volwassenen. Woon je in de omgeving van Ursem, Landsmeer of Amsterdam en wil je graag dwarsfluitlessen of blokfluitlessen? Neem contact op en dan kunnen we een afspraak maken voor een proefles!

Privé praktijk Ursem

Na 8 jaren in Enschede gewoond te hebben voor mijn conservatorium studie en werk, ben ik samen met mijn vriend in juni 2020 verhuisd naar Ursem. Vanaf schooljaar 2020/2021 geef ik hier aan huis blokfluit en dwarsfluitlessen! Lijkt het je leuk om de dwarsfluit of blokfluit eens uit te proberen? Neem dan contact op voor een gratis proefles!

Amicitia Landsmeer

Sinds maart 2020 ben ik aangesloten bij muziekvereniging Amicitia in Landsmeer als dwarsfluitdocente. Muziekvereniging Amicitia bestaat uit een harmonieorkest, opleidingsorkest en een gecertificeerde muziekopleiding. Een gezellige vereniging voor jong en oud. De harmonie speelt in de hoogste afdeling voor amateurorkesten, brengt afwisselend repertoire en werkt graag aan grote evenementen en bijzondere concerten. Bij Amicitia geef ik ook AMV lessen. Lijkt het je leuk ook aan te sluiten bij deze leuke verenging?  Meer informatie kun je vinden op hun website: Website Amicitia

Muziekschool Amsterdam

Sinds september 2021 geef ik dwarsfluitlessen bij Muziekschool Amsterdam op locatie Zuid. Ik vind het ontzettend leuk dat ik bij deze grote Muziekschool aangesloten ben. Muziekschool Amsterdam biedt veel verschillende lessen en mogelijkheden met betrekking tot samenspel. Lijkt het je leuk om ook aan te sluiten bij deze leuke muziekschool? Meer informatie kun je vinden op hun website: Website Muziekschool Amsterdam

Muziekschool Waterland

Vanaf oktober 2021 ben ik aangesloten bij Muziekschool Waterland. Ik geef hier instrumentale lessen onder schooltijd (ILOS). Veel basisscholen in de omgeving Purmerend zijn aangesloten bij de muziekschool en krijgen het hele jaar door instrumentale lessen onder schooltijd. Ik geef aan een klein groepje van groep 5 dwarsfluitlessen, zij krijgen ook een dwarsfluit het gehele jaar mee naar huis. Ontzettend leuk!!


Tarieven Ursem

Per les
Proefles                                       Gratis
Individueel 30 minuten               €23,-
Individueel 45 minuten               €34,-

Per jaar *
Proefles                                      Gratis
Individueel 30 min wekelijks      €834,-
Individueel 45 min wekelijks      €1233,-

– *Er zitten 37 lesweken in een cursusjaar. Betaling kan per jaar of in 10 termijnen. Vraag naar de mogelijkheden.
– Duoles of andere lesvormen kunnen in overleg.
– De lessen kunnen wekelijks of 2 wekelijks worden genomen.