Dwarsfluitlessen

Ik vind het ontzettend leuk om les te geven aan beginners, gevorderden, jongeren en volwassenen. Woon je in de omgeving van Ursem, Landsmeer of Deventer, en wil je graag dwarsfluitlessen of blokfluitlessen? Neem contact op en dan kunnen we een afspraak maken voor een gratis proefles!

Privé praktijk Ursem

Na 8 jaren in Enschede gewoond te hebben voor mijn conservatorium studie en gewerkt te hebben ben ik samen met mijn vriend in juni 2020 verhuisd naar Ursem. Vanaf schooljaar 2020/2021 zal ik hier aan huis blokfluit en dwarsfluitlessen gaan verzorgen! Lijkt het je leuk om de dwarsfluit of blokfluit eens uit te proberen? Neem dan contact op voor een gratis proefles!

Amicitia Landsmeer

In maart 2020 ben ik aangesloten bij muziekvereniging Amicitia in Landsmeer als dwarsfluitdocente. Muziekvereniging Amicitia bestaat uit een harmonieorkest, opleidingsorkest en een gecertificeerde muziekopleiding. Een gezellige vereniging voor jong en oud. De harmonie speelt in de hoogste afdeling voor amateurorkesten, brengt afwisselend repertoire en werkt graag aan grote evenementen en bijzondere concerten. Lijkt het je leuk ook aan te sluiten bij deze leuke verenging? Meer informatie kun je vinden op hun website: Website Amicitia

Privé praktijk Deventer en Diepenveen

In september 2017 heb ik een nieuwe privé praktijk geopend in Deventer. De lessen worden gegeven in het Kunstcircuit in Deventer en op het slingerbos in Diepenveen. Lijkt het je leuk de dwarsfluit of blokfluit te leren spelen? Neem dan contact op voor een gratis proefles!


Tarieven Deventer/Ursem

Per les
Proefles                                            Gratis
Individueel 30 minuten               €20,-
Individueel 45 minuten               €27,50

Per jaar *
Proefles                                            Gratis
Individueel 30 min wekelijks      €740,-
Individueel 45 min wekelijks      €988,-

– *Er zitten 38 lesweken in een cursusjaar. Betaling kan per jaar of in 10 termijnen. Vraag naar de mogelijkheden.
– Duoles of andere lesvormen kunnen in overleg.
– De lessen kunnen wekelijks of 2 wekelijks worden genomen.
– Tarieven zijn exclusief BTW. Voor leerlingen van 21 jaar en ouder wordt er 21% BTW gerekend.

Voor leerlingen in Deventer met een laag budget bestaat de mogelijkheid een financiële bijdrage in de lessen aan te vragen via de website:  Stichting Leergeld