Workshops/Cursussen

Naast de reguliere muzieklessen vind ik het ook ontzettend leuk om cursussen en workshops te geven. Je kunt bij mij terecht voor bijvoorbeeld de volgende lessen:

AMV (Algemene Muzikale Vorming)

Voor de jongste leerlingen en leerlingen die willen beginnen met muziek maken is AMV ontzettend leuk. Tijdens deze lessen leer je op laagdrempelige manier de beginselen van wat er allemaal komt kijken als je muziek gaat maken. We gaan ritmes leren, het notenschrift, verschillende instrumenten komen aan bod, we gaan liedjes spelen/zingen en leren samen te spelen en naar elkaar te luisteren. Vaak geef ik deze lessen met behulp van de blokfluit, maar dat is niet noodzakelijk. We kunnen samen kijken wat de voorkeur is!

Theorieles

Ik heb veel ervaring met het geven van theorielessen heb leerlingen op verschillende niveaus begeleid (beginner tot conservatorium). Mocht je begeleiding willen hebben voor bijvoorbeeld een examen of toelating dan kan ik je helpen! Samen gaan we kijken wat je moet weten en ik zal hiervoor een plan maken om de stof helemaal eigen te maken. Alle instrumenten en niveaus zijn welkom.

Muziek in de Klas

Vind je het leuk om op jouw school of klas muziekles te krijgen? Ik geef verschillende workshops aan basisschoolklassen, het kan gaan om een kennismaking les met muziek of een serie lessen achter elkaar, zodat de leerlingen het instrument (blokfluit/dwarsfluit) echt kunnen leren spelen. Na een paar lessen kunnen ze al een aantal liedjes spelen!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op!

Begeleiden ensembles

Om samen te spelen is het niet alleen belangrijk dat je je muziek goed kent, je moet goed naar elkaar kunnen luisteren en op elkaar inspelen. Ik kan jullie hiermee helpen en ik kan ook helpen om de muziek beter te begrijpen, zodat jullie de muziek echt kunnen gaan overbrengen. Willen jullie een keer een coaching bij je ensemble? Alle instrumenten groepen zijn welkom!

Sectie repetities orkesten

Wil je met de dwarsfluitsectie van je orkest goed de stukken van het repertoire instuderen? Dan ben je bij mij op het juiste adres! Ik heb bij verschillende orkesten de repetities geleid. Ik besteed vaak in de repetitie aandacht aan het samen spelen, zodat de fluiten goed naar elkaar leren luisteren. En natuurlijk gaan we moeilijke passages van het repertoire bespreken. Ik zal altijd in de repetitie kijken waar behoefte aan is.

Overig

Ik vind heel veel lessen/cursussen/workshops leuk om te geven, en sta zeker open voor suggesties. We kunnen samen even kijken wat mogelijk is. Neem hiervoor zeker even contact op!